iStock_468107110

Behandelingen

Alle behandelingen gebeuren in de daarvoor voorziene praktijkruimte. De praktijk is netjes ingericht met een comfortabele behandelstoel en voorzien van nieuwe apparatuur. U kunt er even ontspannen en tot rust komen tijdens een aangepaste behandeling.

 

Basis verzorging

Knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving. Eelt en eventuele likdoorns verwijderen en ingegroeide en/of schimmelnagels behandelen. Aanbrengen van verzorgende voetcrème. 

45 à 60 min. 

Verlenging per 15 min. mogelijk indien ruimte in de agenda.

 

Spa verzorging

Reinigende en verzorgende voetbehandeling: Weldoend voetbad met scrub. Ontspannende  voetmassage.Aanbrengen van hydraterend masker en verzorgende voetcrème. 

45 min.

 

Wellnessverzorging

Basisverzorging in combinatie met Spaverzorging. 

90 min.

 

Deelbehandeling

Het behandelen van een enkele teen of probleem (vb. likdoorn, ingegroeide nagel,...)

max. 15 min.

 

 

Gezonde voeten helpen u om de vaste grond onder uw voeten te behouden! 

 

Lakken

Er wordt gewerkt met CND Vinylux. Bij dit systeem heb je geen basislaag meer nodig, deze is namelijk één met de kleurlaag. De ProLight technologie van de toplaag zorgt ervoor dat u langere tijd kunt genieten van mooi gelakte nagels.

 

Massages

 

Voetmassage

Een massage om alle spieren en gewrichten van de voeten zoveel mogelijk te ontspannen en zo de belasting te verlichten.

20 à 25 min.

 

Thaise massage van voet en onderbeen

Een intense massage die de spanningen in het lichaam vermindert en de bloedsomloop stimuleert, ctiveert de energiedoorstroming. Draagt  bij tot een algemene fitheid.

60 min. 

 

Extra

 

Scrub

Hiermee verwijderen we dode huidcellen en verminderen ruwe en harde plekjes op de huid. Nadien voelt de huid weer glad aan. Afwerken met verzorgende voetcrème.

 

Paraffinebehandeling

Intense hydraterende verzorging voor de droge huid. Eerst worden de voeten gescrubt, voetcrème aanbrengen en in warme paraffinebad dompelen. De warmte van de paraffine stimuleert de bloedsomloop en opent de poriën, dit  zorgt ervoor dat de crème goed opgenomen wordt

 

Specialisatietechnieken

 

Plaatsen van een beugel: BS Spange of Podofix

Door middel van een beugeltje (niet hinderlijk voor de klant) een te bolle nagel corrigeren. Bvb. bij ingroeiende nagels of teveel druk in de nagelwal.

 

Teennagelcorrectie

Beschadigde teennagels gedeeltelijk of volledig herstellen dmv LCN pedique, een elastische gel die er heel natuurlijk uitziet en aanvoelt. Bevat ook een doeltreffend anti-mycotisch component.

 

Orthesiologie

Techniek voor het ontlasten en verminderen van diverse drukplekken en eventueel regulariseren van de teenstand dmv een op maat gemaakte siliconeorthese.

 

Vilttherapie

Het probleem van pijnlijke drukplekken oplossen door het toepassen van beschermende en/of antidruktechnieken.